Krachtig leven.

Ik help je te zien wat je niet ziet. Vanuit daar kun je creëren.
Zo gaan we samenwerken

Coaching is 200% commitment.

Als je een groots doel hebt, bereid bent om uitdagingen aan te gaan en open staat voor de mogelijkheid dat coaching dit hele proces versnelt, dan spreek ik graag met je.

Radicaal eerlijk

Ik behandel je altijd met respect. En ik zeg wat er gezegd moet worden om jou je doel te laten halen.

Kracht in eenvoud

Je maakt zaken onnodig complex. Daar rekenen we mee af, zodat je kunt gaan creëren.

200% commitment

Jij gaat all-in, ik ga all-in. Samen realiseren we fantastische resultaten.
Coaching is geen luxe. Het is een logische investering als je wil groeien op alle fronten in je leven. Groei is oncomfortabel. Als jij bereid bent om comfortabel met oncomfortabel te zijn, dan zijn we een match.
Start met een gratis intake

Ik ben Jeffrey.

Ik schrijf en spreek over persoonlijke effectiviteit. Denk aan onderwerpen als eigenaarschap, integriteit en communicatie. Ik ben zeer geïnteresseerd in het continu verbeteren van jezelf als persoon. De inzichten die ik op doe, deel ik in blogs en op LinkedIn. Naast het spreken en schrijven train ik in 1-op-1 sessies gedreven professionals in het versterken van hun persoonlijke effectiviteit.
Ik wil samenwerken
Annemarie
"Afspraken met mezelf maken en bewust een krachtige houding kiezen in mijn werk en in mijn leven zijn punten waar ik heel veel aan heb gehad. Ik heb inmiddels al een paar flinke noten gekraakt, die me echt verder hebben gebracht in mijn leven. En ik kan terugkijken op een top jaar; een nieuwe rol op mijn werk, een krachtige houding in mijn leven en 25 kilo minder gewicht om mee te zeulen."
Ingèr
"Door de coaching van Jeffrey ben ik in actie gekomen. Niet omdat ik nu opeens weet wat ik doe en alles begrijp, maar omdat ik weet dat dat oncomfortabele gevoel me niet hoeft tegen te houden. En dat dat gevoel draait om innerlijke conversatie, commitment en integriteit."

Waarom verricht ik dit werk?

Ik doe door zelfstudie en coaching waardevolle inzichten op. Inzichten met een grote impact op mijn persoonlijke en zakelijke leven. Daar ben ik dankbaar voor.

Ik merk dat veel mensen enthousiast worden van gesprekken over persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Over het werken aan persoonlijke en zakelijke doelen en het effectief omgaan met tegenslagen. In die context kijk ik er elke dag naar uit om eenvoudige en praktische tools aan te reiken voor meer resultaat en voldoening en minder gedoe in je persoonlijke en zakelijke leven.

Het is een groot genot om te zien dat anderen groeien, resultaten behalen en een impact maken op de wereld. Dat maakt dat ik dit werk met veel gedrevenheid verricht.
Zet nu de eerste stap
©2024 Jeffrey van Vroenhoven-website door bluewallmedia