Coaching verricht wonderen.

Jij spreekt. Ik luister. Ik laat je zien wat je niet ziet. Jij creëert.
Start hier

Tijd is extreem kostbaar.

Alles op deze planeet is te creëren, behalve tijd. Het doet ertoe hoe jij je tijd gebruikt. Als je tijd voorbij is, dan ben je een waarschuwing of een voorbeeld voor anderen. Een voorbeeld word je zo:

Being

Jij bent het fundament waarop alles wordt gebouwd. Hoe krachtiger jij bent, hoe krachtiger alles in je leven is. Je zakelijke resultaten, je relaties en je lijf.

Strategie

Iedereen kan fantastische strategieën bedenken. Je maakt het verschil als je iemand bent die een strategie met snelheid, vastberadenheid en zonder terughoudend te zijn uitvoert. Net zolang totdat het gewenste resultaat er is.

Resultaat

Niets in dit leven komt met een garantie. Maar één ding is zeker: je wordt beloond voor de acties die je onderneemt. Hoe krachtiger je acties, hoe krachtiger je resultaten.
Hoe gebruik jij de tijd die je de rest van je leven nog hebt? Word je een voorbeeld of een waarschuwing?
Word een voorbeeld

Wat levert coaching op?

Helderheid, daadkracht en snelheid. Het meest waardevolle bezit op deze aardbol is tijd. Hoe effectiever jij je tijd besteedt, hoe meer rust en ruimte je ervaart. Je werkt effectief aan je zakelijke doelen, zodat je voldoende tijd en ruimte hebt voor je gezin, familie en vrienden. Je bent echt aanwezig in je persoonlijke leven, zodat je waardevolle en liefdevolle relaties hebt. Je zorgt voor een goede gezondheid, zodat je fit en energiek door het leven gaat.

Door je manier van zijn ben je een inspiratie voor anderen. Je impact gaat veel verder dan het behalen van je eigen doelen. Je creëert een context waarin anderen ook kunnen floreren. Daarmee werk je aan iets dat groter is dan jijzelf en dat is alles waard.
Plan een gratis intake
Karin
"De coaching geeft een goede ondersteuning om in je dagelijks leven bewust te blijven in alles wat je doet. Maar alleen bewust blijven is niet voldoende, het concreet maken en het daadwerkelijk acties ondernemen - een commitment maken - als je iets wilt veranderen, daar draait het om. Dat is de kern. Jouw coaching is waardevol en jij bent duidelijk en tevens respectvol naar de cliënt."
Kim
"De grootste transformatie is gestart al bij het intakegesprek. Jeffrey vroeg me mijn belangrijkste doelstellingen op te schrijven. ‘Een gerespecteerde professional worden’ was er één van. Jeffrey zei direct: dat is geen einddoel, maar een manier van zijn: als jij je nu opstelt als een professional dan komt dat respect vanzelf. Een eyeopener! Jeffrey heeft me tools gegeven om zowel privé als zakelijk het beste uit mezelf te halen. Ik ben een zelfbewuste, gestructureerde, zelfverzekerde vrouw geworden dankzij Jeffrey’s coaching. Iets waar ik hem heel dankbaar voor ben. Een absolute aanrader!"

Transformatie begint bij de eerste stap.

Je hebt alleen nu. Later bestaat niet. Nu is het moment om te kiezen voor groei.
Zet nu de eerste stap
©2024 Jeffrey van Vroenhoven-website door bluewallmedia